TAKUU JA PALAUTUS  TAKUUEHDOT

  - Myynnissä olevillamme tuotteilla on vaihtelevasti eripituiset takuujaksot. Tarkemmat tiedot takuusta löytyvät tuotteen myyntisivulta, ja ostokuitin takuuinformaatiota koskevasta osiosta. Kerromme myynti-ilmoituksessa aina myös sen, jos tuotteella ei ole takuuta.

  - Takuu alkaa aina ostopäivästä. Vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.

  - Vaihdetun tuotteen takuu loppuu samaan päivämäärään kuin alkuperäisenkin tuotteen.

  - Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja. Esim. omasta ylikellotuksesta johtuvia vaurioita takuu ei kata.

  - Takuutuote pitää olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaan tekemät muutokset tuotteeseen epäävät takuun.

  - Takuupalautuksissa ota ensin yhteys meidän henkilökuntaan, jolloin voidaan paremmin sopia toimenpiteet takuupalautusta varten. Asiakkaan on annettava yhteystiedot, vikakuvaus ja kuitti tai kuitin kopio. Mahdolliset takuupalautukset on pakattava huolella!

  - HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 30 € käsittelykulut, sekä Matkahuollon tai Postin perimät toimituskulut.

  - PCLab Finland ei ota vastuuta asennuksessa tapahtuvista tapaturmista tai aineellisista vahingoista. Myytävien tuotteiden asennuksessa suosittelemme käyttämään ammattilaista. Tuotteet on tarkoitettu asiantuntijoiden ja ammattilaisten asennettavaksi ja asianmukaisesti käytettäväksi.

  - Ostamalla tuotteen sitoudut näihin ehtoihin. Varaamme oikeuden muutoksiin.


  PALAUTUSEHDOT

 • Ostamalla tuotteen hyväksyt ehdot
 • Tuotteillamme on 7 päivän palautusoikeus.
 • Tuote on palautettava ostokuitista löytyvillä tiedoilla, ja asiakkaalla on oltava alkuperäinen kuitti todisteena ostosta.
 • Ilmoita palautuksesta meille aina ennen palautuksen suorittamista kuitista löytyvillä tiedoilla.
 • Tuotteen täytyy olla samassa kunnossa kuin se on ollut myyntitilanteessa, ja sen täytyy olla samassa pakkauksessa kuin se on ollut toimittaessa.
 • Jos tuotteen kunto on huonontunut, niin pidätämme osan maksettavasta korvaushinnasta.
 • Jos tuotetta on käytetty väärin ja se on vahingoittunut, niin emme ota palautusta vastaan, ja asiakkaan täytyy maksaa itse tuotteen mahdollisesta korjauksesta aiheutuvat kulut.
 • Asiakkaan pitää itse maksaa mahdolliset toimituskulut palautuksesta, jos kyseessä ei ole takuupalautus.
 • Jos tuote on hajonnut toimituksessa, niin kuljetusvaurioista on tehtävä heti vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle ja PCLab Finlandille.
 • Tuotteen korvaus maksetaan asiakkalle tilisiirrolla tai MobilePayn kautta. Rahan siirtoon voi mennä 1-3 arkipäivää.
 • Emme korvaa kuljetuskustannuksia asiakkaalle, jos tuote palautetaan meille ilman havaittavaa vikaa. Esim. jos tuote palautetaan sen takia, että asiakas ei ole ollut tyytyväinen tuotteeseen, mutta tuotteessa ei ole mitään havaittavaa vikaa.
 • Tuotteillamme on 7 päivän tyytyväisyystakuu, jolloin asiakas voi palauttaa tuotteen meille myös ilman mitään vikaa, mutta asiakkaan täytyy maksaa itse kaikki toimituskulut, eli korvaamme vain tuotteen hinnan näissä tapauksissa. Varmista myynti-ilmoituksesta nämä ehdot. Voit myös kysyä lisätietoa meiltä.
 • Ostamalla tuotteen sitoudut ehtoihin. Varaamme oikeuden muutoksiin.


Toimitus- ja maksutavat

Toimitamme tuotteet Suomen sisällä Postin tai Matkahuollon kautta helposti särkyvänä toimituksena. Toimitus maksaa useimmiten noin 20€. Tarkista myynti-ilmoituksesta lopullinen postimaksun määrä. Voimme hoitaa kuljetuksen myös kotiin asti Varsinais-Suomen alueella 10-35€ hintaan. Pidemmät kotiinkuljetukset sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Maksutapoina meillä käy Tilisiirto ja Suomalaiset Pankkikortit sekä käteinen. Tuotteet toimitetaan aina maksusuorituksen hyväksymisen jälkeen.